Disseny gràfic a Sant Cugat del Vallès | Plaça de Barcelona 4 | Impremta Sant Cugat del Vallès

Sol.liciti informació a la impremta a Sant Cugat del Vallès

Pot sol·licitar informació o pressupost, mitjançant el següent formulari de contacte. Des de la impremta a Sant Cugat del Vallès, respondrem al més aviat possible.


Treballs d'impressió digital, impressió offset, disseny corporatiu i impressió de targetes, flyers, publicitat corporativa. Vostè ens mostra la seva idea, nosaltres la plasmem amb qualitat gràfica i estètica.

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.


Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de RAMÓN SAGALES MAS, , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a RAMÓN SAGALES MAS, indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.