Impremta Sant Cugat del Vallès | Impremta Sant Cugat del Vallès

Impremta Sant Cugat | Impressió al Vallès (Barcelona)

A Impremta Sant Cugat descobriràs l'última tecnologia en impressió, disseny i acabats, per a serveis particulars i professionals.


Porta'ns la teva idea,

nosaltres la imprimirem amb qualitat gràfica i estètica

Fundada a l'any 1950, es una empresa familiar orientada a la impressió.

En tots aquests anys, hem sabut modernitzar el servei, per adaptar-l'ho a les últimes tecnologies en el camp de la impressió digital i disseny gràfic.

Actualment oferim una àmplia varietat de serveis; Des de manipulats i acabats, fins a dissenys corporatius i impressió digital en petit i gran format.

Imprenta Sant Cugat del Vallès

A Impremta Sant Cugat tenim una extensa gamma de paper, amb diferents textures: reciclats, metàl·lics, llisos, vegetals, d'alta qualitat... Podrà ajustar el servei a les seves necessitats concretes.

Des de les instal.lacions de impremta a Sant Cugat oferim acabats d'estampació en or i plata, plastificats selectius, bandes hologràfiques... tot el necessari per mostrar la seva imatge, projecte, idea o concepte.

Vine a conèixer-nos i sol·licita pressupost sense compromís. L'assessorarem perquè aconsegueixi transmetre i mostrar a la perfecció la seva imatge corporativa o disseny específic, mitjançant múltiples suports: targetes, catàlegs, flyers, revistes...

Especialistes en encunyats i relleu en sec

També fem segells de goma